Armaturhantverk

Haga bordlampe (u/skjerm)

Haga bordlampe (u/skjerm)

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 365,00

AH-logo-rund
40W
Haga er en enkel og stilig bordlampe som er enkel å plassere i hjemmet. Den passer inn de fleste steder og gir et fint lys både på vinduskarmen og kommoden. Den er laget av metall og finnes i flere forskjellige farger. Lampen er utstyrt med gylne detaljer i bunnen men også i toppen av lyskilden, noe som gir fine kontraster til den ellers monokromatiske armaturen. Bryteren er plassert på ledningen. Lyskilde ikke inkludert.

Tekstilskjerm medfølger ikke. Se tilbehør på denne siden. Match farge eller sett sammen din egen fargekombinasjon.

Mål: 

Høyde: 44 cm
Diameter: 17,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund