Antidark

Supreme pendelskinne, dimbar LED 2700K CRI90, 2700lm, 146 cm, Lys opp/ned

Supreme pendelskinne, dimbar LED 2700K CRI90, 2700lm, 146 cm, Lys opp/ned

kr 4 103,00

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Varenummer: E02 2-500-20-2
Antidark-logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
45W
Supreme pendelskinne med lys opp og ned, leveres med dimbart integrert LED som gir hele 2700 Lumen. 12W LED i opplyset og 33W LED i nedlyset. Den har et varmhvitt lys på 2700 kelvin. Lampen er kun åtte centimeter høy og har en bredde på 0,8 cm. Den vakre, slanke linjen gjør at Supreme pendelskinne lever opp til sitt navn.

Supreme pendelskinne passer perfekt over spisebordet eller andre lengre bort hvor det er behov for godt lys.

Mål: 

Lengde: 146,6 cm
Bredde: 0,8 cm
Høyde skjerm: 8 cm
Lengde fra tak (max): 250 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 2700 Lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo