Antidark

SpotOn Circle 1 takspot, høyde 12 cm

SpotOn Circle 1 takspot, høyde 12 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 495,00

Antidark-logo
7W
SpotOn Circle 1 takspot er justerbar 360° vertikalt og 90° horisontalt. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Enkelt å skifte pære, da du bare skrur av skjermen. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lamepen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 8 cm
Høyde: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Annet: Monteres i medfølgende festebrakett
Materiale: Metall
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo