Antidark

Moon taklampe C260 dimbar LED 2700K 1205lm

Moon taklampe C260 dimbar LED 2700K 1205lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 705,00

Antidark-logo
14W
Moon C260 taklampe, med diameter 26 cm, er en del av i en serie lamper som finnes i både større og mindre utgaver. Lampen leveres med integrert LED og er dimbar med ekstern dimmer. Den har godt lysutbytte og har meget god fargegjengivelse.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 26 cm
Høyde: 8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Aluminium/PVC
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90+
Forventet levetid: 35 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1205 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo