Antidark

Easy enkel takspot W120 Linse DTW 1800-3000K 1150lm

Easy enkel takspot W120 Linse DTW 1800-3000K 1150lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 415,00

Antidark-logo
12W
Easy takspott med linse gir godt lys med meget god fargegjengivelse. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer og lysets fargetemperatur senkes da fra 3000 kelvin til 1800 kelvin.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 12 cm
Høyde: 8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90+
Forventet levetid: 35 000 t Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1150 lumen
Farge på lyset: Dim to warm 3000-1800 kelvin
Kan dimmes?: Ja, Dim-to-warm
Lysspredning: 38°

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo