Antidark

Circle vegglampe, 6W LED 2700K 486lm

Circle vegglampe, 6W LED 2700K 486lm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 309,00

Antidark-logo
8.6W
Circle vegglampe har et godt leselys med meget god fargegjengivelse og et flott indirekte lys i bakkant av lampen. Lampen har to separate brytere.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 15 cm
Fremspring: 11 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening: Med bryter
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 486 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo