Antidark

Antidark gulvlampe F1, høyde 110 cm, Sort

Antidark gulvlampe F1, høyde 110 cm, Sort

kr 2 379,00

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Varenummer: E02 2-350-04-2
Antidark-logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
4.5W
Antidark gulvlampe er med integrert LED og egner seg meget godt leselampe ved godstolen. Lampen har varmhvitt lys og meget god fargegjengivelse.

Lampen finnes også som bordlampe.

Bryter på lampehodet.

Mål: 

Høyde: 110 cm
Bredde: 24 cm
Dybde: 50 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Betjening: Med bryter
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 310 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 25°

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo