Antidark

A1 T115 takpendel (u/skjerm)

A1 T115 takpendel (u/skjerm)

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 743,00

Antidark-logo
40W
Med A1 T115 takpendel får du mange kombinasjonsmuligheter. Selve opphenget finnes i flere farger og du velger da mellom et utvalg farger å skjerm under tilbehør, slik at du kan få den kombinasjonen du synes passer best for deg. Hvit lampe leveres med hvit, stofftrukket ledning og de øvrige fargene har sort, stofftrukket ledning. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg skjerm under tilbehør på denne siden.

Mål: 

Diameter (uten skjerm): 5,9 cm
Høyde: 11.5 cm
Lengde ledning (max): 3 meter

Mål skjermer som finnes under tilbehør:
Diameter skjerm: 17 cm
Høyde: 11 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo