Meny
Meny

Oja 24 plafond, 15W LED 2700K 1250lm, Hvit

15W
319,-
Inkl mva.
Oja 24 plafond, 15W LED 2700K 1250lm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47246001
Vi har flere modeller i Oja-serien. Her finner du Oja fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Oja er en plafond med integrert LED som finnes i flere ulike størrelser og lysstyrker. Denne lampen har en diameter på 24 cm og 15W LED. Oja gir et fin strølys opp mot taket.

Lampen kan ikke dimmes.
Mål: Diameter: 24,4 cm
Høyde: 2,3 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 1250 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Lysspredning: 120°
Materiale: Plast
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.