Marset

MVV takpendel, diameter 45 cm

MVV takpendel, diameter 45 cm

kr 8 947,00

Leveringstid: Inntil 20 virkedager.

Varenummer: E50 A688-001
marset_logo
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
MVV pendellampe er en fornyet utgave av en klassiker fra 1970-tallet. Lampens bærende konstruksjon er i polykarbonat. Arkene i skjermen er i PET-plast med kirsebærtre på utsiden og hvit innside.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære på 2700 Kelvin, 742 Lumen medfølger.

MVV pendellampe er designet i en tidløs geometrisk design som gir direkte lys nedover, og suppleres med indirekte lys som filtreres gjennom skjermen. MVV er en ny versjon av en lampe som allerede ble designet på begynnelsen av 1970-tallet, av Spanias mest bemerkelsesverdige arkitekt Manuel Valls Vergés og hans samarbeidspartner i 15 år Jose Antonio. Manuel Valls Vergés barnebarn som også er arkitekt, og hans partnere i Two-Bo-studien, Pablo, María og Alberto ønsket å redde denne lampen 45 år senere, og fikk Marset til å oppdatere den til denne nye og moderne versjonen. Det opprinnelige designet, som var en åttekant med overlappende ark, har nå kirsebærtre på utsiden av arkene, noe som gir et svært varmt og koselig lys. Innsiden av lampen er hvit for å få bedre lyskvalitet. Lampens dimensjoner er de samme som originalen med en diameter på 45 cm. Lampens indre struktur, opprinnelig laget av jern, produseres nå i polykarbonat, noe som gjør den lettere.

Mål: 

Høyde: 27 cm
Diameter: 54 cm
Lengde fra tak (maks): 200 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Polykarbonat / PET
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Marset er en spansk lampedesigner og -produsent med hovedsete i Barcelona i Spania. Virksomheten ble etablert på 1940-tallet som et familiedrevet firma, og er i familiens hender den dag. Firmaet drives nå av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset.

Marset er kjent for sin dekorative belysning i særklasse, noe som bl.a. skyldes samarbeid med innovative designere som har tolket deres filosofi på en særdeles god måte.

Lampene til Marset gjenspeiler virksomhetens verdier og fokus på design, kvalitet og teknologi. De legger stor vekt på innovasjon og holdbarhet, bærekraft og ekthet. De senere årene har lampemerket også mottatt mange designpriser som viser at virksomheten behersker kunsten å forene stil og design med god funksjonalitet og teknologi.

I dag kan du finne lamper fra Marset over stort sett hele verden. Deres design har klart å fange interessen hos et bredt publikum og mange lampeentusiaster. I Skandinavia kjenner vi Marset-lampene først og fremst gjennom de populære batterilampene, bedre kjent som Follow Me-bordlampen.

marset_logo