Meny
Meny

Metallstjerne Classic, Messingfarget

237,-
Inkl mva.
Metallstjerne Classic, Messingfarget is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2018. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 799-00
Produktbeskrivelse
Vakker messingfarget metallstjerne for bruk inne. Stjernen har fine detaljer og plass for en lyskilde. Flott adventsstjerne som sprer en herlig julestemning i huset. Stjernen har en 350 cm lang hvit strømledning.
Mål: Diameter: 28 cm
Dybde: 8 cm
Lengde ledning: 350 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.