Meny
Meny

M-Twinkle kronelys 24 cm 2-pk, Hvit

202,-
Inkl mva.
M-Twinkle kronelys 24 cm 2-pk, Hvit is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 22 Mars 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 064-69
Produktbeskrivelse
M-Twinkle kronelys Hvit 24 cm 2-Pk. Dansende naturtro flamme. Batteridrevet med timer-funksjon. Timeren er på i 6 timer og av i 18 timer repeterende. Varighet for et batterisett er ca 500 timer.

Benytter 4 stk AA-batteri, medfølger ikke.
Mål: Høyde: 24 cm
Diameter: 2,2 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.