WiZ

WiZ Pro GU10 LED 4,9W 345lm RGB-W 2200-6500K, Wifi

WiZ Pro GU10 LED 4,9W 345lm RGB-W 2200-6500K, Wifi

GU10 smartpære med Wifi-tilkobling. Pæren dimmes og endrer farge ved bruk av WiZ-appen.

WiZ LED gir smartbelysning til hverdagen din. Skap den stemningen du ønsker med 16 millioner farger samt varmt til kjølig hvitt lys. Du kan lage tidsplaner så lyset skrur seg av og på i henhold til dine daglige eller ukentlige rutiner, styre lyset med smarttelefonen eller stemmen din og ha fjerntilgang til lysene dine selv når du ikke er hjemme.

WiZ-lys kobler til ditt eksisterende Wi-Fi og det kreves ingen annen maskinvare.

På hele forpakninger av 10 får du 15% rabatt i kassen!

kr 506,00

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Varenummer: E17 929002448471

Mål: 

Høyde: 5,8 cm
Diameter: 5 cm
4.9W
Lysstyrke: 345 lumen
Farge på lyset: Justerbar RGB+W 2200K-6500K
Kan dimmes?: Med WiZ Mobil-app
Lysspredning: 36°
Sokkel: GU10
Fargegjengivelse: CRI > 80
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA

Med den patenterte WiZ-teknologien kan du få full kontroll over belysningen enten det er via Wi-Fi, mobilnett, infrarød fjernkontroll eller eksisterende brytere. Ved å gi deg flere måter å styre på, kan du velge fritt når det kommer til samhandling med belysningen.

Hver WiZ-lyskilde har sin egen Wi-Fi-brikke for smartere automatisering og er direkte, konstant og pålitelig tilkoblet skyen for oppdaterte preferanser og innstillinger. Med arkitekturen vi har bygget, kan du bruke hvilken som helst WiZ-lyskilde umiddelbart. Personvernet ditt er beskyttet via anonym pålogging og TLS 1.2-krypterte skytilkoblinger. Ikke noe tull. Alt er i skyen og fungerer med den eksisterende Wi-Fi-ruteren.

WiZ har full fleksibilitet med 64 000 nyanser av hvit og forhåndsangitte velværemoduser. Øynene fortjener riktig lystemperatur og -intensitet uansett om det er for å fokusere på skjermen på en bærbar datamaskin, lese en avis eller gradvis gjøre deg klar for sengen.

Med justerbare hvitnyanser og farger har WiZ-belysningsekspertene utviklet dynamiske moduser som utkonkurrerer alle andre smarte belysningsprodukter som er tilgjengelige akkurat nå. Akkurat som flotte musikkspor kan modusene våre skape stemning i alle rom.

wiz-logo