Meny
Meny

Stake Luciatog med med 7 lys

3W
X7
1102,-
Inkl mva.
Stake Luciatog med med 7 lys is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 1 September 2018. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 652-80
Produktbeskrivelse
Luciatog lysestake med 7 lys. Dette er en dekorativ lysstake som sprer herlig julestemning i hjemmet. Lysestake inklusive lyspærer. Bryter på ledning.
Mål: Bredde: 48 cm
Høyde: 22 cm
Dybde: 7 cm
Lengde ledning: 180 cm
Materiale: Tre
Annet: Bryter på ledning
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.