Meny
Meny

Paul LED kubbelys, høyde 18/15/11,5 cm, Hvit plast, med auto-av og fjernkontroll, pakke med 3

269,-
Inkl mva.
Paul LED kubbelys, høyde 18/15/11,5 cm, Hvit plast, med auto-av og fjernkontroll, pakke med 3 is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Star Trading 22 Mars 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E62 068-26
Produktbeskrivelse
Pakke med 3 LED kubbelys i hvit plast. Lysene kan brukes både inne og ute. Hvert lys benytter 2 stk C-batterier.
Med auto-av etter 4 eller 8 timer. Lysene styres av fjernkontroll, som benytter 1 stk CR2032-batteri.

Batterier til lysene medfølger ikke. Batteri til fjernkontrollen medfølger.
Mål: Høyde: 18/15/11,5 cm
Diameter: 7,5 cm
Variant Kubbelys
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.