Meny
Meny

Juletre 500 cm, Colorado, Løse grener, Grønn

34537,-
Inkl mva.
Juletre 500 cm, Colorado, Løse grener, Grønn is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 610-04
Vi har flere modeller i Colorado-serien. Her finner du Colorado fra Star Trading
Produktbeskrivelse
Kunstig juletre i grønn plast. Treet leveres med løse grener, som vil si at hver gren må settes på treet når det monteres. Dette sikrer et tett og fint juletre. Treet bygges opp av tre stammer og topp. Verktøy for montering medfølger.

Dette treet er tiltenkt utendørs bruk eller bruk i store rom, som gymsaler og lignende. Ferdig montert har treet en høyde på 5 meter og diameter på 235 cm.

Det er brukt en blanding av avrundede og pilformede tupper på kvistene, i tillegg til furunålstupper, som skaper variasjon og dybde i treet.

Leveres uten lys.
Variant Gran
Konstruksjon Løse grener
Mål: Høyde: 500 cm
Diameter: 235 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.