DFTP

Nobu vegg og bordlampe m / klemfeste

Nobu vegg og bordlampe m / klemfeste

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 199,00

dftp-logo_1
9W
Nobu arbeidslampe er en perfekt bord- eller vegglampe utført i et moderne og minimalistisk design. Lampen kan enkelt justeres på både lampehode og arm for et funksjonelt arbeidslys, leselys eller andre behov. Et forsiktig trykk på berøringsbryteren med lysindikasjon slår lampen av og på.

Alle fester og bordplate medfølger, slik at du kan benytte lampen som du ønsker både nå og senere. Lampen kan monteres på vegg med medfølgende veggfeste, eller klemmes fast i bordkanten med klemfestet, eller som skrivebordslampe med frittstående fot.

Mål: 

Høyde: 46,5 cm
Lengde: 49,5 cm
Diameter skjerm: 10,5 cm
Bredde: 10,5 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall/Plast
Betjening: Med dimmer
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 600 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1

B_NNELYCKE_MDD

Designet av Bønnelycke mdd

Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.