Armaturhantverk

Tanum Duo vegglampe, bredde 40 cm

Tanum Duo vegglampe, bredde 40 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 258,00

AH-logo-rund
40W
X2
Tanum Duo vegglampe, med bredde 40 cm, er en praktisk og klassisk vegglampe som passer perfekt som leselampe over sengen. Den er laget av metall og finnes i flere forskjellige farger. Skjermene har fleksible armer som gir mulighet til å snu og rette lyset helt etter dine behov. Denne doble varianten er også utstyrt med to vippebrytere, en for hver lampe, som gjør at begge lampene kan lyse samtidig eller hver for seg.

Lyspærer medfølger ikke. Husk to pærer til hver lampe.

Mål: 

Høyde: 13 cm
Bredde: 40 cm
Fremspring: 37 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund