Lucide

Vivana vegglampe, høyde 36 cm, Satinert kobber

Vivana vegglampe, høyde 36 cm, Satinert kobber

kr 1 633,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 74200/02/17
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
33W
X2
Vivana vegglampe er en moderne lampe i aluminium. Lampeskjermen består av kobberfargede flater som er satt sammen i et overlappende mønster og bidrar til et spennende lysspill.

Lampen kan monteres med utenpåliggende ledning, uttak for ledning i bunnen av veggfestet. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke. Lampen bruker to G9 lyspærer.

Mål: 

Høyde: 36 cm
Bredde: 32 cm
Fremspring: 10,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Materiale: Aluminium
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: G9
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide