Lucide

Glimpse vegglampe, diameter 22 cm, 11W LED 620lm 2700K

Glimpse vegglampe, diameter 22 cm, 11W LED 620lm 2700K

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 773,00

lucide
11W
Glimpse vegglampe er en dekorativ lampe med skjerm i treverk. Skjermen er trukket i kunstlær som gir en flott tekstur. Velg fargevariant.

Leveres uten ledning. Utenpåliggende ledning kan monteres dersom man benytter to spacere mellom festebraketten og veggen (medfølger ikke).

Mål: 

Diameter: 22 cm
Fremspring: 3,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Materiale: Tre
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Lysstyrke: 620 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide