Lucide

Fix vegglampe for dekorpære, høyde 22 cm, Tre

Fix vegglampe for dekorpære, høyde 22 cm, Tre

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 412,00

lucide
60W
Fix vegglampe er en moderne vegglampe som passer bra kombinert med dekorpære. Med ledning på 290 cm kan høyden enkelt justeres etter at lampen er montert på veggen. Velg farge for ledning og sokkel.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 22,5 cm
Bredde: 3,2 cm
Fremspring: 19 cm
Lengde ledning: 290 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Med ledning og stikk
Materiale: Tre
Betjening: Med bryter
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Forventet levetid: 45 000 t Mer informasjon >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide