Lucide

Nila tak/vegglampe, Sort/Røykfarget glass

Nila tak/vegglampe, Sort/Røykfarget glass

kr 446,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 77977/01/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
25W
Nila taklampe kan også benyttes som vegglampe. Nila er en serie lamper med justerbart lampehode. Lampen leveres med dekorativt, røykfarget glass. Nila kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Vi anbefaler bruk av E14 Illum pære for å sikre at pæren for plass i skjermen.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Bredde: 12 cm
Høyde: 16 cm
Diameter takkopp: 10,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Metall / Glass
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide