Lucide

Maren enkel taklampe/vegglampe for fast montering

Maren enkel taklampe/vegglampe for fast montering

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 324,00

lucide
40W
Maren har en retro stil. Den kan benyttes både som taklampe og vegglampe. Maren leveres uten ledning og bryter. Lampen er i pulverlakkert metall. Lampehodet kan tiltes og roteres. Velg mellom helsort variant eller sort med lampeskjerm i gullfarge og gullfargede detaljer.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde/Fremspring: 14 cm
Diameter: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Kun for fast montering. Leveres uten ledning og bryter
Materiale: Metall
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide