Chors

Illu 60 vegglampe, LED 2700K, 35 / 65 cm

Illu 60 vegglampe, LED 2700K, 35 / 65 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 532,00

Chors
Vegglampe for direkte og indirekte belysning.

Illu vegglampen har et veldig spennende og funksjonelt design som gir direkte eller indirekte belysning i rommet. Ved å justere panelet kan du lage forskjellige stemninger i rommet og justere hvor mye belysning man ønsker. Illu vegglampen kan gi belysning i entréen, stuen og på kjøkkenet, hvor den kan gi den belysningen du ønsker.

Velg først farge på lampen og deretter bredde for leveringstid.

Mål: 

Bredde: 35 / 65 cm
Fremspring: 5,8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 95
Lysstyrke: 385 / 770 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei

Chors er en kjent, polsk lampeprodusent som legger vekt på moderne og innovative former i sin design. Funksjonalitet og estetikk er alltid førsteprioritet hos dette lampemerket, som lager flott og nyskapende belysning til private hjem og bedrifter. Spesielt kjent er Ambiente-lampen til Chors. Den finnes både som gulvlampe og vegglampe.

Polske Chors designer og produserer bl.a. spesialbestillinger til ulike prosjekter og firmaer, og har da også i mange år hatt fokus på nettopp dette. Av den grunn har firmaet fått en enorm erfaring og kunnskap når det gjelder LED-belysning. Dette gjør Chors-lampene til et moderne og kvalitetsbevisst valg, også når det gjelder utvikling og innovasjon.

Lampene til Chors er stort sett alle laget av metall og med LED-lys. Dette gir stilfull og effektiv belysning som samtidig er svært energivennlig. De er derfor et spennende supplement til det store utvalget av lamper hos Lampefeber da de fungerer like godt til offentlig interiør som til private hjem. Lampene til Chors er uten tvil innovative og flotte, og passer perfekt inn i mange forskjellige omgivelser.

Chors