Lucide

Idaho vegglampe for fast montering, høyde 25 cm

Idaho vegglampe for fast montering, høyde 25 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 810,00

lucide
15W
Idaho vegglampe med halvrund skjerm. Selve lampen henger på et veggfeste i trefarge. Lampeskjermen er i hvit plast. Velg mellom flere farger på veggfestet.

Merk at lampen er for fast montering. Bryter på lampe. Lyspære medfølger ikke. Lampen kan også dimmes ved tilkobling til ekstern dimmer.

Mål: 

Høyde: 25 cm
Bredde: 12,5 cm
Fremspring: 12,5 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: Bryter på lampen
Materiale: MDF / Plast
Betjening: Med bryter
Sokkel: E14
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide