Lucide

Eryn vegglampe for fast montering, Krom/Gull

Eryn vegglampe for fast montering, Krom/Gull

kr 1 139,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 70284/01/11
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
42W
Eryn vegglampe er en lampe med hint av Rock 'n Roll. Designet for å minne om en 50-talls mikrofon, med base i krom og lampeskjerm i glass. Lampeskjermens utside er også farget i krom med riller som slipper ut lys. Innsiden er farget i gull, noe som bidrar til den varme belysningen fra lampen. Brorparten av lyset kommer ut i lampens underside.

Kan kobles til ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke. Merk at lampen er for fast montering. Dersom utenpåliggende ledning ønskes, kan det monteres med spacere bak veggfestet.

Mål: 

Høyde: 13 cm
Bredde: 12 cm
Fremspring: 14 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Metall / Glass
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: G9
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide