Lucide

Dukan vegglampe / taklampe, IP65, Sort

Dukan vegglampe / taklampe, IP65, Sort

kr 1 334,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 15802/02/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
15W
X2
Dukan utendørs taklampe/vegglampe er en tidløs og klassisk lampe i sort stålramme og med glassvegger. Lampen har to lyskilder montert i hver sin retning for optimal spredning av lys. Lampen kan også monteres innendørs. Benytt gjerne E27 dekorative pærer for optimal effekt.

Merk at lampen er for fast montering. Leveres uten leding og bryter. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Bredde: 22 x 22 cm
Høyde / Fremspring: 8,7 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Aluminium / Glass
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 2
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide