Nordlux

Cole 3 taklampe / vegglampe, lengde 48 cm, Sort

Cole 3 taklampe / vegglampe, lengde 48 cm, Sort

kr 702,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2112910003
Nordlux_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
X3
Cole 3 har skjermer som kan justeres 90°. Den kan derfor benyttes både som taklampe og som vegglampe. Lampen leveres uten ledning og bryter. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Med et minimalistisk og klassisk design er Cole-serien enkel å integrere i de fleste interiørdesign. Den matte skjermen av opalglass sikrer et mykt og diffust lys som kan justeres i den retningen du trenger.

Mål: 

Lengde: 48,5 cm
Høyde: 21,3 cm
Diameter skjermer: 8 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Glass / Metall
Sokkel: E14
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1