Lucide

Calixt vegglampe, høyde 51 cm, Sort

Calixt vegglampe, høyde 51 cm, Sort

kr 1 290,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 05233/01/30
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
10W
Calixt vegglampe er en moderne lampe i sortlakkert metall. Pæresokkelen sitter skjult i bunnen av lampen. Ved bruk av en 30 cm tubepære, skjules også toppen av pæren og gir lampen et glødende og tøft uttrykk.

Uten ledning og stikk, kan ettermonteres. Lyspærer medfølger ikke. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer eller med ettermontert ledning med dimmebryter.

Mål: 

Høyde: 51 cm
Bredde: 8 cm
Fremspring: 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Materiale: Metall
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide