Egger Licht

Brick 30 vegglampe, dimbar LED 2700K 1920lm, Bredde 30 cm

Brick 30 vegglampe, dimbar LED 2700K 1920lm, Bredde 30 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 4 008,00

Egger Licht
18W
Stilig LED vegglampe i elegant design. Brick 30 fra tyske Egger Licht er en stilig vegglampe i elegant design. Vegglampen gir et fint opp- og nedover lys på veggen, noe som gir direkte og indirekte belysning som fungerer godt i stuen og gangene.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Høyde: 5 cm
Bredde: 30 cm
Fremspring: 10 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 1920 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

Egger Licht – stilren og funksjonell belysning

Det østerrikske lampemerket Egger Licht er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet, komfort og holdbarhet – egenskaper som til sammen gir imponerende belysningsløsninger til både private hjem og bedrifter.

Siden etableringen i 1985 har Egger Licht designet et stort antall stilrene vegglamper, spotter, taklamper, pendler og andre lamper til både innendørs og utendørs bruk. Det er særlig virksomhetens Design Lighting Selection (DLS) som har sikret lysdesignere og -entusiaster et stort utvalg av lamper til innredning av moderne hjem og miljøer.

Foretrekker du enkel og effektiv belysning av høy kvalitet, er den østerrikske lampedesigneren uten tvil et godt valg. Her står både eleganse, funksjonalitet og arkitektonisk stemning høyt i kurs – en kombinasjon som skaper imponerende løsninger.

Egger Licht