Lucide

Atkin vegglampe med bryter for fast montering, 5W LED, USB-utgang

Atkin vegglampe med bryter for fast montering, 5W LED, USB-utgang

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 918,00

lucide
5W
Atkin vegglampe er en smart lampe som gir lys samtidig som den lader din mobiltelefon. Mobiltelefonen legger du på hyllen og kobler til USB-utgangen. Lampen er for fast montering og leveres uten ledning. Lysbryter sitter på siden av lampen.

Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Bredde: 25 cm
Høyde veggfeste: 11,5 cm
Fremspring: 14 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening: Med bryter
Sokkel: Integrert LED
Forventet levetid: 15 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 350 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide