LOOM Design

Ask IP65 vegglampe, LED 370lm 2700K

Ask IP65 vegglampe, LED 370lm 2700K

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 949,00

loom
11W
Lekker vegglampe som sørger for et behagelig lys. Lampen kan like gjerne benyttes inne som ute. Ask vegglampe gir en spennende belysning på huset, i huset eller på garasjen. De to lyskildene lager et flott mønster når lyset krysser. Den har innebygd LED, er laget av støpt aluminium, og er tilgjengelig i hvit eller sort.

Lampen har en strålevinkel på 2 x 55° oppover og nedover, noe som gir et behagelig lys ved huset.

Mål: 

Høyde: 11,5 cm
Bredde: 16,5 cm
Fremspring: 8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Lysstyrke: 370 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Nei
Lysspredning: 55°

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og elektrisk  utstyr?

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design