Lucide

Nigel vegglampe med bryter og USB-utgang, fast montering

Nigel vegglampe med bryter og USB-utgang, fast montering

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 403,00

lucide
5W
Nigel veggspot er en praktisk lampe med USB-utgang for ladning av mobiltelefon og nettbrett. Spotten kan tiltes og roteres. Passer fint som leselampe ved sengen eller montert på veggen i lesekroken.

Bryter på lampen. Kan dimmes ved bruk av ekstern dimmer. GU10 lyspære på 3000 Kelvin, 320 Lumen medfølger.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Bredde: 10 cm
Fremspring (maks): 11,8 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Annet: USB-utgang
Materiale: Aluminium
Betjening: Med bryter
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide