Lucide

Favori veggspot GU10, høyde 16 cm

Favori veggspot GU10, høyde 16 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 621,00

lucide
5W
Favori veggspot er en lampe i metall for fast montering. Spotten er justerbare og benytter GU10 spotpærer. Velg fargevariant.

Lampen er for fast montering. Kan dimmes med ekstern dimmer, men også opereres med bryter på lampen. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 16 cm
Bredde: 9 cm
Fremspring: 11,3
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: Metall
Betjening: Med bryter
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide