Fabbian

Beluga vegglampe på arm, Grønn - LAGERSALG

Beluga vegglampe på arm, Grønn - LAGERSALG

Spesialpris kr 1 959,00 FØR kr 3 256,00

Lager: 1 for omgående levering


Varenummer: E50 D57D0343-outlet
Fabbian
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
50W
Lampeserie i presset krystall med armatur i krom. Denne varianten kommer med grønt krystallglass.

Dreibart og kippbart lampehode. Armen kan reduseres til 20 cm ut fra veggen, maksimal lengde ut fra vegg er 45 cm.

For fast installasjon, leveres uten ledning og bryter. Kan dimmes med ekstern dimmer.

Lagersalg - selges til vi er tomme på eget lager.

Mål: 

Lengde ut fra vegg: 20 - 45 cm
Diameter lampeskjerm: 9 cm
Bredde på lampeskjerm (inkl holder): 11,6 cm
Diameter veggfeste: 7,5 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening: Uten bryter/dimmer
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Det italienske lampemerket Fabbian Illuminazione ble grunnlagt i 1961 som produsent av lamper og belysning i hjemmet.

Allerede fra starten av høstet produktene internasjonal anerkjennelse på grunn av sitt høye kvalitetsnivå. Det høye nivået gjør lampene fortsatt eksklusive og imponerende, både når det gjelder materiale, design og funksjonalitet. Spesielt populære er Ice Cube-lampene og Beluga-lampene.

Siden mai 2018 har virksomheten hatt nye innehavere. Deres visjon har ført til mange spennende prosjekter innen belysning, som f.eks. transformasjon av lampene til energivennlige LED-produkter kombinert med utsøkt design og bærekraft. I dag blir mange nye Fabbian-lamper designet av kjente, italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Det vitner om et stadig fokus på stilfullt, italiensk design hos Fabbian.

Fabbian

Marc_Sadler

Designet av Marc Sadler

Marc Sadler er fransk statsborger, født i Østerrike, og bor for tiden i Milan. Eksperimentering med plast har ofte vært en av nøkkelfaktorene i aktivitetene hans. Han viste allerede en sterk nysgjerrighet for valg av materialet for sin avhandling på ENSAD i Paris. Ved begynnelsen av syttitallet, perfeksjonerte han den første ski-støvelen i Thermo-plastmateriale som var helt resirkulerbar, som senere ble kommersialisert av det italienske firmaet Caber (senere kjent som Lotto). Han fikk raskt ansvar hele samlinger og starter et langt og fruktbart samarbeid som førte til patentering av ski-støvelen med et symmetriske skall, som i mange år var den mest solgte ski-støvel i verden.

Hans design er belønnet med Compasso d'Oro ADI (Industrial Design Association) for lampene Drop (Flos, 1994), Tite og Mite (Foscarini, 2001) og bokhyllen Big (Caimi Brevetti, 2008). Hans arbeid har vunnet mange internasjonale designpriser gjennom årene. Hans ryggbeskytter for motorsyklister er designet for Dainese og er nå plassert i den faste samlingen design ved MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del av designsamlingen av Beaubourg i Paris.