Nordlux

Lilly trio takpendel, 3 x 15 cm kupler

Lilly trio takpendel, 3 x 15 cm kupler

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 350,00

Nordlux_1
15W
X3
Lilly trio takpendel er med tre opale glass for E14, liten sokkel. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lampen monteres i takkrok.

Lyspærer medfølger ikke.

Mål: 

Høyde: 36,5 cm
Diameter: 32 cm
Diameter glass: 15 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takkopp: 12,3 cm
Høyde takkopp: 8,7 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: E14
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1