Lucide

Bounde takpendel, diameter 50 cm, Lyst tre

Bounde takpendel, diameter 50 cm, Lyst tre

kr 5 104,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 34424/50/76
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Med denne Bounde takpendel er du i ett med naturen, takket være den naturlige finishen med bøyd tre. Takpendelen er lys og luftig, og passer perfekt inn i bildet av trendy skandinavisk design. Lampeskjermen har en diameter på 50 centimeter og en høyde på 37 centimeter.

Lyspære medfølger ikke. Kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Diameter: 50 cm
Lengde fra tak: 45 - 167 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Tre / metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide