Meny
Meny

Bounde takpendel, diameter 50 cm, Lyst tre

60W
3305,-
Inkl mva.
Bounde takpendel, diameter 50 cm, Lyst tre is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 34424/50/76
Produktbeskrivelse
Med denne Bounde takpendel er du i ett med naturen, takket være den naturlige finishen med bøyd tre. Takpendelen er lys og luftig, og passer perfekt inn i bildet av trendy skandinavisk design. Lampeskjermen har en diameter på 50 centimeter og en høyde på 37 centimeter.

Lyspære medfølger ikke. Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 50 cm
Lengde fra tak: 45 - 167 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1,7 kilo
Materiale: Tre / metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.