Lucide

Vivana takpendel, diameter 39 cm, Satinert kobber

Vivana takpendel, diameter 39 cm, Satinert kobber

kr 4 223,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 74400/40/17
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Vivana takpendel er en moderne lampe i aluminium. Lampeskjermen består av flere kobberfargede flater som er satt sammen i et overlappende mønster. Tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 39 cm
Høyde: 39 cm
Lengde ledning: 130 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide