Antidark

VIP 3 takpendel for GU10, diameter 12 cm, 3 meter ledning

VIP 3 takpendel for GU10, diameter 12 cm, 3 meter ledning

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 499,00

Antidark-logo
20W
VIP 2 takpendel benytter GU10-pærer som gir tilgang til et stort utvalg pærer og gir fleksibilitet i forhold til hva slags lys du kan få. Den spesielle linsen gir flott blendefritt lys med jevn spredning ut i rommet. Lampen leveres med tre meter lang tekstiltrukket ledning.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg farge på lampen for leveringstid.

Mål: 

Diameter: 12 cm
Høyde: 17 cm
Lengde ledning (max): 3 meter
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: GU10
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

ANTIDARKS-kolleksjonen er karakteristisk, minimalistisk og tidløs.

ANTIDARK brenner for å skape belysning som gir den perfekte stemningen og det perfekte lyset. Design er ikke bare god design. Lys og lamper handler om mer enn et vakkert og estetisk utseende. ANTIDARK designer belysning som former rommet du befinner deg i. Om det er ute eller inne, så blir det vakkert, behagelig og avslappende å være i.

Lys er en av de viktigste parametrene når du skal dekorere det private hjemmet eller lage en ny butikk. Det setter dagsorden for hvordan rommet ser ut med tanke på farger og stemning. Med lyset kan du selv bestemme hva som er viktig å fremheve – fargen på veggen, stolen i rommet eller klærne i butikken.

ANTIDARK har ikke bare én designer, men et designteam, hvor alle i gruppen har sin egen kompetanse. Dersom alle byr på det de er best på, blir sluttresultatet bra. Første prioritet er å lytte til kundene. Deres tilfredshet, tilbakemeldinger og ikke minst drømmer betyr mye. Det er viktig å forbedre og utvikle ny belysning som er tilpasset markedsbehovet. Designteamet til ANTIDARK består av folk som lager lamper for mennesker.

Antidark-logo