DFTP

Versale takpendel, diameter 50 cm

Versale takpendel, diameter 50 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 499,00

dftp-logo_1
15W
X3
Versale takpendel er en del av Versale-serien fra Anker Studio. Lampen er selve symbolet på skandinavisk minimalisme skåret helt til kjernen. Pendellampen kan enkelt sette den perfekte stemningen for spisestuen din med et behagelig og blendfritt lys. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer. Lyspærer medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 49,5 cm
Høyde: 41 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet: Leveres med stofftrukket ledning i samme farge som skjermen
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1