Nordlux

Piso takpendel, diameter 36 cm, Dim-To-Warm

Piso takpendel, diameter 36 cm, Dim-To-Warm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 395,00

Nordlux_1
22W
Piso takpendel i nordisk design. Lampen er i metall med opalhvit avdekning i plast. Tekstiltrukket ledning. Lampen har innebygget Dim-to-Warm-funksjon som endrer fargetemperatur i lyset ved dimming fra 2700 kelvin ned til 2200 kelvin.

Farge på takkopp og ledning matcher lampen. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer.

Mål: 

Høyde: 16,5 cm
Diameter: 36 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: Integrert LED
Fargegjengivelse: CRI > 80
Forventet levetid: 25 000 timer Mer informasjon >>
Lysstyrke: 1600 Lumen (maks)
Farge på lyset: Dim to warm 2700-2200 kelvin
Kan dimmes?: Ja, Dim-to-warm

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Nordlux_1