Lucide

Orlando 1 takpendel, Sort/Røykfarget glass

Orlando 1 takpendel, Sort/Røykfarget glass

kr 1 290,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 74404/01/65
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Orlando 1 takpendel er en moderne lampe i aluminium. Lampeskjermen er i røykfarget glass. Takfeste og sokkel er lakkert på en slik måte at de ser ut som matt sortlakkert treverk. Tekstiltrukket ledning. Det bør benyttes en E27 tubepære til denne lampen for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 10 cm
Lengde fra tak: 120 - 172 cm
Høyde lampeskjerm: 42 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Glass / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide