DFTP

Norbi takpendel, diameter 30 cm, Sort

Norbi takpendel, diameter 30 cm, Sort

kr 2 399,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E10 2220123003
dftp-logo_1
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
60W
Norbi takpendel, med diameter 30 cm, er en minimalistisk pendellampe med et industrielt preg. Den matte skjermen er en kontrast til opphenget i børstet stål. Skjermen kan beveges opp og ned. Flytter du skjermen opp, skapes det et diffust lys som sprer seg ut i rommet, og ved å flytte den lenger ned, sentreres lyset nedover – og skaper den perfekte belysningen for ulike situasjoner. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 30 cm
Skjermhøyde: 29,3 cm
Høyde: 36,3 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Annet:
Skjermen kan justeres opp og ned og gir ulik spredning av lyset
Materiale:
Metall/plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1