DFTP

Nono 49 takpendel, lengde ledning 300 cm

Nono 49 takpendel, lengde ledning 300 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 499,00

dftp-logo_1
50W
Nono 49 takpendel. Den danske designeren Bønnelycke MDD har designet Nono-serien med inspirasjon fra moderne og geometriske former. Designspråket er enkelt og tidløst, utført i solide materialer av høy kvalitet. En akrylisk skjerm skjuler pæren og skaper et behagelig lys uten gjenskinn. Perfekt over et spisebord der den vil avgi et mykt og funksjonelt lys.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke. Lampen leveres med 300 cm stofftrukket ledning og er egnet for rom med stor takhøyde.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter skjerm: 49 cm
Høyde skjerm: 24,8 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall / Plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1