LOOM Design

Moja takpendel, diameter 35 cm, dimbar 12W LED 2700K 485lm CRI90

Moja takpendel, diameter 35 cm, dimbar 12W LED 2700K 485lm CRI90

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 271,00

loom
6W
X2
Moja 35 er en elegant pendel i et tidløst design som passer til de fleste hjem og interiør. Pendellampen har en aluminiumsskjerm med messingtopp, stoffledning som kommer i samme farge som lampen, og integrert LED. Den avgir både direkte og indirekte lys og skaper en utmerket funksjonell og behagelig atmosfære i hjemmet. Det direkte lyset er bak en frostet glasskjerm og har en lysspredning på 36°. Det indirekte lyset har en lysspredning på 120°. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 35 cm
Høyde: 13 cm
Diameter takfeste: 15 cm (18 cm)
Høyde takfeste: 3,6 cm
Høyde (maks): 195 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Sokkel: LED Modul
Antall lys: 2
Fargegjengivelse: CRI > 90
Lysstyrke: 485 lumen
Farge på lyset: 2700 kelvin
Kan dimmes?: Ja

loom

LOOM Design - Moderne lamper i flott skandinavisk stil

Hvis du liker elegante lamper i flott skandinavisk stil, er lamper fra LOOM Design garantert noe for deg. LOOM Design er nemlig det perfekte valget for lampeentusiaster som ønsker designlamper av høy kvalitet til gode priser.

LOOM Design er et dansk lampefirma med hovedsete i Århus. Bak firmaet LOOM Design står bedriften og grossisten Lampefeber A/S, som i mer enn 30 år har importert og solgt designlamper til husholdninger og foretak i hele Skandinavia.

Hos LOOM Design er anvendelighet og design like viktig som funksjonalitet og kvalitet. Med elegante og enkle lamper har fokuset vært å skape moderne belysning som også bærer preg av den populære skandinaviske stilen. Det kommer ikke minst til uttrykk i de flotte batteri- og utendørslampene deres. I tillegg til det stilfulle og enkle, skandinavisk-inspirerte designet, har LOOM Design også fokus på lamper med lang levetid. Det gjør at man får glede av lampene i mange år.

LOOM-Design