Lucide

Mesh takpendel diamantformet, diameter 45 cm

Mesh takpendel diamantformet, diameter 45 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 822,00

lucide
40W
Mesh takpendel 45 cm i vintage stil. Denne varianten er diamantformet og finnes i to farger. Lampen er i sortlakkert eller messingfarget stål. Tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne E27 Tubepære eller globepære for ekstra fin effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 45 cm
Høyde skjerm: 21 cm
Lengde fra tak (maks): 150 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide