Lucide

Lucas takpendel, lengde 100 cm, Sort/Gull

Lucas takpendel, lengde 100 cm, Sort/Gull

kr 2 484,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E66 45400/01/02
lucide
Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
40W
Lucas takpendel er en moderne lampe i metall. Skjermen er matt sortlakkert med gullfarget diamantformet gitter. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 globepære med denne lampen for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 40 cm
Høyde: 25 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Lengde fra tak (maks): 150 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.

lucide