Grupa Products

ILI_ILI Lalava takpendel

ILI_ILI Lalava takpendel

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 741,00

GrupaProducts-logo
75W
ILI-ILI LA LAVA er en pendellampe med minimalistiske trekk fra Grupa. ILI_ILI Lalava pendel er oppbygget i 3 forskjellige moduler, fordelt av topp, midt og en bunn. Lampen leveres med ledning i samme farge som skjermen. Den er designet med minimalistiske trekk, og er ideell i moderne hjem. Lampen gir et direkte lys ned uten å blende. Lampen kan dimme med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 18,5 cm
Høyde: 26,3 cm
Høyde takkopp: 8 cm
Diameter takkopp: 9,6 cm
Lengde ledning: 250 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Grupa er et designstudio som produserer håndlagde produkter i høy kvalitet.

I tillegg til at vårt designstudio har gjort suksess og vunnet priser i et tiår, bestemte vi oss i 2012 for å produsere og distribuere kvalitetsproduktene under vår egen merkevare - Grupa products.

Idéen vår er enkel - hva med å ikke la noe være tilfeldig? Vi involveres oss i utviklingen av våre egne produkter fra tegnebordet til produktet sendes til våre kunder. Resultatet er produkter vi kan stå for ett hundre prosent.

Grupa produkter er et resultat av alt som inspirerer våre designere. Produktene skiller seg ut med innovativ design, minimalisme, funksjonalitet, en gjør det selv tilnærming og fleksibiliteten med egne valg. I dag er vi stolte av å være en naturlig del av menneskers private hjem og arbeidsplass - kontorer, hoteller, barer ...

Vi vil gjerne dele denne ideen med deg.

GrupaProducts-logo