Grupa Products

ILI_ILI Cat's Hat takpendel, diameter 32 cm

ILI_ILI Cat's Hat takpendel, diameter 32 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 256,00

GrupaProducts-logo
75W
ILI_ILI Cat's Hat pendel har et unikt retro design, som passer inn i alle hjem uansett stilart. Den er opbygget av moduler som er delt i 3 stykker. En top, midtre og bunn. Lampen lyser nedover, og det passer både over spisebordet og stuebordet. ILI_ILI pendlen fra Grupa fås i flere forskjellige lekre modeller. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.

Mål: 

Diameter: 31,7 cm
Høyde skjerm: 26,3 cm
Lengde ledning: 250 cm
Høyde takkopp: 8 cm
Diameter takkopp: 9,6 cm
Lengde totalt (max): 285 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Aluminium / Plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Grupa er et designstudio som produserer håndlagde produkter i høy kvalitet.

I tillegg til at vårt designstudio har gjort suksess og vunnet priser i et tiår, bestemte vi oss i 2012 for å produsere og distribuere kvalitetsproduktene under vår egen merkevare - Grupa products.

Idéen vår er enkel - hva med å ikke la noe være tilfeldig? Vi involveres oss i utviklingen av våre egne produkter fra tegnebordet til produktet sendes til våre kunder. Resultatet er produkter vi kan stå for ett hundre prosent.

Grupa produkter er et resultat av alt som inspirerer våre designere. Produktene skiller seg ut med innovativ design, minimalisme, funksjonalitet, en gjør det selv tilnærming og fleksibiliteten med egne valg. I dag er vi stolte av å være en naturlig del av menneskers private hjem og arbeidsplass - kontorer, hoteller, barer ...

Vi vil gjerne dele denne ideen med deg.

GrupaProducts-logo