Armaturhantverk

Idre takpendel, diameter 45 cm

Idre takpendel, diameter 45 cm

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 3 680,00

AH-logo-rund
40W
X3
Idre takpendel, med diameter 45 cm, er en moderne og stilig taklampe i metall. Lampen har en akrylskjerm i bunn som bidrar til en jevn spredning av lyset, men også til å unngå blending. Idre takpendel finnes i tre forskjellige størrelser og i sort eller hvit utførelse og matchende tekstilkabel og takkopp. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg ønsket farge på lampen for pris og leveringstid.

Mål: 

Diameter: 45 cm
Høyde: 27 cm
Klasse: Klasse 1, krever jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 3
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

AH-logo

Siden 1945 har det svenske familieselskapet AH Belysning levert høykvalitets belysningsprodukter med en visjon om å være i forkant av produktutviklingen. Virksomheten drives fra Tibro, hvor deler av sortimentet også produseres. Med solid erfaring i bransjen har AH Belysning i lang tid vært en opplagt aktør i markedet. Navnet AH Belysning står for Armaturhantverk, som nå også er blitt selskapets nye navn.

AH Belysning er en ledende leverandør innen baderomsbelysning og tilbyr et bredt utvalg for både det klassiske og det moderne badet. I sortimentet finner du alt fra tradisjonelle baderomslamper og funksjonell allmennbelysning til stilige og moderne baderomslamper for det skandinaviske hjem. Klassiske vegglamper, bordlamper og gulvlamper er også en opplagt del av sortimentet hos AH Belysning.

AH-logo-rund